(متولد ۱۳۰۸ ایل قشقایی)
وی فرزند اسفندیارخان از طایفه کشکولی ایل قشقایی، فعالیت هنری را در موسیقی بومی و ترکی قشقایی و شاهنامه خوانی در نوجوانی ، در محضر عمویش مرحوم اردشیرخان کشکولی شروع کردند و با پیشکسوتان هنرمند ایلی در ۱۲ سالگی آشنا شدند.
از عاشیق های قشقایی ، استادان عاشق امامقلی، عاشق حمزه، عاشق اسماعیل و چندین عاشق دیگر در آشنایی وی با موسیقی قشقایی تاثیر گذار بودند. در موسیقی اصیل قشقایی از محضر مرحوم استاد حبیب خان گرگین پور و فرزندان هنرمندش و کیامرث خان جهانگیری آردکپان، کاکاخان بیگ خورشیدی، منصورخان بهمنی و حاج محمد حسین کیانی و سلطان علی بیگ دیزگانی و دیگر هنرمندان پیشکسوت بهره گرفتند. با استاد امیر بهادرخان کشکولی در سنین جوانی در رادیو شیراز برنامه اجرا نموده و آواز خواندند.
شاهنامه خوانی را در محضر غلامحسین خان کشکولی و پسرش عبداالله خان آموختند. مدتها نیز از محضر شاهنامه خوان معروف دشتی و دشتستان مرحوم حسن لشکری معروف به حسن اسفندیار و دیگر استادان آن زمان بهره ها بردند.
سابقه ی هنری: در همایش قومی ایل قشقایی در فرهنگسرای بهمن شرکت نموده و در سال ۱۳۷۲ اولین کنسرت موسیقی قشقایی را در شیراز برنامه ریزی و اجرا کردند. در تمام کنسرت های موسیقی که با حضور حبیب خان گرگین پور و فرزندانش فرود و فرهاد گرگین پور و دیگر هنرمندان برگزار می شد شرکت فعال داشتند.
در بزرگداشت فردوسی بزرگ و در صدا و سیمای فارس بارها شاهنامه خوانی کرده اند.
در سریال درد عشق ساخته هادی سیف و در مستند ( بنکو پستچی ایل ) ساخته کیومرث درم بخش در نقش بزرگ قبیله یا ایلخان ایفای نقش کرده و هم اکنون درسن ۸۴ سالگی در تمام برنامه های فرهنگی و هنری ایلی با شور و شوق حضور فعال دارند ، و با تشویق و ترغیب هنرمندان جوان ، همچنان نقش سازنده خود را در اشاعه فرهنگ فاخر قشقایی ایفا می کنند. در طول عمر ۸۰ ساله با هنرمندان زیادی آشنایی و مراوده داشته اند که اگر بخواهیم همه آنها را نام ببرم مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد و شاگردان زیادی را آموزش داده و هنوز هم آموزش می دهند. وی هنرمندی محبوب و وجود ارزشمندشان گرمی بخش تمام محافل ایل می باشد. در دومین همایش فرهنگ و هنر عشایر ایران که در آذر ماه ۱۳۸۸ در فرهنگستان هنر ایران، برگزار شد از ایشان تجلیل شایانی شد.
سلام وعرض تسلیت به جامعه فهیم قشقایی به خاطر ازدست دادن هنرمندعزیز وبزرگ روحش شاد